Úgy tervezték, hogy az összes privát Instagram letöltést egy helyen biztosítsa!


Instagram privát történetek és kiemelt események letöltője

Megjegyzés: Be kell jelentkeznie ebbe a böngészőbe

Töltse le a privát Instagram -történeteket

Mindannyian szerettük nézni barátaink, unokatestvéreink, családtagjaink vagy követett személyeink történeteit az Instagram -on, mert a történetek nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk emlékezetes pillanatunkat, és osszuk meg őket a közösségi médiában, és lépjünk kapcsolatba követőinkkel, vagy nézzük meg Instagram -történeteiket.

De néha szerettünk néhány történetet, és szeretnénk letölteni őket, és offline megtekinteni őket, amikor lemaradunk róluk, vagy bármi másról, de el szeretnénk menteni őket a telefongalériánkba, de az instagram nem biztosítja az alapértelmezett módot a privát Instagram -történetek és kiemelések letöltésére.

De ne aggódjon, hogy mindig készen állunk a segítségére! Az InstaFinstaa mindig izgatottnak érzi magát, hogy a leggyorsabban vagy a legegyszerűbben megoldja az instagram letöltésével kapcsolatos problémáját, és megakadályozza, hogy bármilyen kiegészítő alkalmazást letölthessen. Sokan kérdezik, hogy „Hogyan töltsük le az Instagram privát üzleteit”, de nem találták meg a legegyszerűbb módot a privát történetek letöltésére.

Szóval, legyél nyugodt! elindítottuk a privát instagram boltok letöltőjét az Ön számára, és a legjobb az, amit annyit kell letöltenie, amennyit csak szeretne követniük kell azt a magánfiókot, és jóvá kell hagyniuk a privát Instagram -történetek letöltéséhez.

Ezt követően be kell illesztenie a Privát történetek linkjét az InstaFinstaa beviteli mezőbe, és kattintson a Megnyitás gombra. Most láttál valamilyen idegen szöveget, de kódoló nyelven, az oldal forrását hívtuk. Másolja ki az oldal összes forráskódját, és illessze be a második mezőbe. Nyomja meg a letöltés gombot a kiemelések vagy történetek letöltésének feldolgozásához.

Megjegyzés:- Be kell jelentkeznie az instagram fiókkal ugyanazon a böngészőn, amelyet az instagram történetek letöltéséhez használ.